Web Design Services

Company online presence analysis and audit

A successful, digital strategy is based on a correct analytics setup of your website and your business.

Allt börjar med analys

Innan man börjar med något alls ska man börja med en grundlig analys.

Att veta vad man vill åstadkomma på nätet är starten till allt. Vi gör alltid en digital positionsanalys först som ger en bild av idag och vad som bör göras i framtiden.

 

 

Vad kan man mäta?

Med rätt kunskap och rätt verktyg kan man mäta allt och det är kritiskt. Om du annonserar på nätet och spenderar pengar vill du veta exakt vad som händer och vad detta leder till.

Genom våra verktyg kan vi analysera din sajt, dina annonser, din facebook och allt som finns i ettor och nollor, denna information ligger till grund för dina forsatta digitala investeringar.

Effective Web Development Solutions

Vi ser gärna långsiktiga relationer som vi anser ger våra kunder mest värde för pengarna.

Att hoppa in som spot konsult och reda ut ett eller annat är ofta förvirrande och skapar ingen långsiktig lönsamhet. Vi brukar börja med en viss tid i starten, genomgångar och setups men sedan är målet att du ska klara mycket själv och vi finns i bakgrunden som bollplank när du behöver rådgivning eller hands on i ditt projekt. Vårt rykte bygger på att våra kunder får värde för pengarna.

 

100% Nöjd Kundgaranti

Vi jobbar bara med saker vi vet vi kan utveckla på ett sätt som våra kunder uppskattar och eftersom du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd är vi troligen ett bra val när du behöver hjälp.

Prova på paket!

Vårt starta på paket är mycket prisvärt!

Du köper en tio timmars pott för 5000 kr ex moms dvs 500 kr/h  Alla som investerat i denna har valt att fortsätta vara kund och skulle du vara missnöjd får du pengarna tillbaka så säkra är vi på att du blir nöjd.

Effective Web Development Solutions

Analytics StartUp.

Vill du komma igång med Analytics men inte riktigt vet hur så erbjuder vi en startup för 500 kr. Vi sätter upp ditt konto och riggar alla parametrar så du kan börja mäta effekterna av din närvar på nätet. Troligen behöver du även ett Adwords konto och detta riggar vi också för 500 kr så kan du börja annonsera på nätet.

Väljer du oss får du 750 kr att annonsera för på Adwords om du är ny kund.

Berätta lite om ditt projekt

Så ska vi berätta vad du kan göra för att ta det till nästa steg.

Vi ger dig vår åsikt och våra kommentarer helt gratis så tveka inte att höra av dig.

Andra Tycker

Se fler
Fields marked with an * are required