• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Services: Email Marketing

Email Marketing

Email Marknadsföring

Har många år på nacken och ett av de första alternativ som gavs för annonsering digitalt! Rätt använt är detta fortfarande ett alternativ du måste jobba med.

Allt du behöver för att komma igång är ett register! Med största sannolikhet har du idag ett kundregister som innehåller dina kunders epost.

Då finns det inga ursäkter för att inte börja med epost-utskick. Detta är ett av de enklare projekt och bra att starta med!

De flesta är överens om att långsiktiga relationer med sina kunder är lönsamt! Att skapa epost-utskick är ett sätt att hålla kontakt med dina befintliga kunder, att informera om nyheter och ge erbjudande till dem som redan litar på ditt företag. Vi hjälper er med rätt verktyg och ser till att ni får en bra strategi för era brev. Du väljer själv vilket eget engagemang du vill ha i projektet, vi löser resten.

 

Email Strategi

Utan en strategi för din epost utskick kommer du göra mer skada än nytta. En röd tråd måste finnas och följas för ett effektivt långsiktigt resultat.

Email Kampanjer

Vi bygger och skapar dina kampanjer och ser till att de skickas på ett korrekt sätt utan att hamna i spamkorgen. Dock är det viktiga att du som kund är med och fyller på med information och kärlek, resten fixar vi.

Email Design

Du är sannolikt inte grafiker så bara lugn, vi skapar din template och design, vill du sedan sköta detta själv i framtiden visar vi hur!

Tracking & Rapporter

Allt vi gör bygger på mätbarhet. Skickar vi ut mail vill vi veta hur många som öppnade, vad som var mest intressant och om det genererade några intäkter. Vi skjuter inte från höften.

Välj om du vill att vi ska skicka ut dina mail eller om vi ska utbilda er till att administrera själva!

115

Aktiva Epost kampanjer

99

Email designmallar

18

Email klienter

14

Tracking parametrar

Berätta om ditt projekt.

Låt vår passion för digital handel smitta av sig på dig!

Vårt måtto är: Från Ax till Limpa.

Vi ser till att allt fungerar och lämnar inget åt slumpen.

Andra tycker

Se fler omdömen
Microsoft Dynamics NAV är ett integrerat och automatiserat affärssystem från Microsoft utvecklat för mindre och medelstora företag. Över 130 000 företag i mer än 40 länder förlitar sig på NAV varje dag för att utföra sina affärsprocesser. Du kan med andra ord tryggt implementera NAV som ert affärssystem för att driva och växa er verksamhet.
Brightcom
Wapro är ett företag som specialiserat sig på översvämningsskydd och reglering i VA-nätet. Med expansion i flera länder inser man fördelen med att synas digitalt och framförallt kunna mäta sina satsningar på nätet. Vi hjälper till med utbildning i Adwords & Analytics för att skapa mätbara resultat på nätet.
Wapro
E-RollUp Norden AB är ett renodlat e-handelsbolag med tillverkning och försäljning av portabel display. Företaget är både yngst och äldst då vi har haft produktion av RollUps och mässmaterial i olika former sedan 1997 med renodlad e-handel sedan 2007. Företaget verkar i Sverige men har försäljning till alla skandinaviska länder.
Alex Nerö
Fracklagret är ett renodlat e-handelsprojekt med försäljning i Sverige men expansion sker nu i övriga länder i norden. Fokus är som namnet antyder frackar och diverse tillbehör. I detta projekt jobbar vi som både senior bollplank samt diverse hands on justeringar i allt från Adwords till sociala medier.
Fracklagret
Circom är en lokal IT leverantör i södra Sverige med fokus på intelligenta kundlösningar. Circom anlitar oss som Advisor där vi stöttar i uppbyggandet av deras digitala strategi med fokus på hemsida och Facebook.
Circom
Professionell hjälp med mycket bra kunskap inom sitt område. Vi bedriver själva ingen direkt e-handel men har fått bra hjälp och tips med marknadsföring på webben och tips om förbättringar på webbsida m.m.. Kan varmt rekommendera Alex!
Marcus
Ägare Circom
Tusen Tack för er mycket proffsiga och värdefulla konsultation ang E-handel Känns väldigt bra att veta att man kan få förstklassig vägledning vid E-Handels uppstart, så man inte gör några dyrköpta misstag! Återkommer och kan med det varmaste rekommendera A-lex E-Handels konsultationer
Ulrika Segre
Edenryds-Gårdsbutik