• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Services: Search Engine Optimization

Web Development Services

Sökmotor Optimering & Marknadsföring

Säljer du på nätet är det kritiskt att synas, gör du inte det kommer du får det svårt. Tänk på att skillnaden 1% och 2% konvertering är en skillnad på 100%. Det är detaljerna som är viktiga.

 

Vi jobbar genom hela ledet av optimering: Organiska sök, On-Page SEO, Länkbyggen, Sökordsanalys, Strategi och rapportering.

 

Organisk Sök

Att synas organiskt, dvs utan att betala är den mest effektfulla metoden men som också tar tid, kräver engagemang och framförallt kunskap.

 

På Sidan SEO

Din sida är ditt skötebarn! Sökmotorernas uppgift är att presentera den sida som bäst matchar kundens sökning. Att få dem att gilla din sida framför andra handlar helt om kvalitét! Är sidan inte bra kommer andra gå före.

Länkbygge

Förr kunde man lura sökmotorerna genom en massa länkar, det går inte lägre då de blir smartare och smartare. Dock är länkar en viktig ingrediens i ett framgångsrikt webprojekt.

Sökmotor optimering är en kritisk faktor till ett framgångsrikt projekt. Vi börjar med en komplett sökordsrapport och ser vart ert projekt befinner sig och från där gör vi justeringar inom alla områden för att inte bara skapa mer trafik utan mer kvalitativ trafik.

 

Google är störst men låt oss inte glömma alla de andra, du kanske inte använder dem men som ett isberg så finns 90% under ytan.

Vi jobbar mest med de 90% du inte ser,, fören vi är klara, då kommer du se.

Negativa sökord?

Du säljer gymnastikskor på nätet och vill köpa klick för att sälja mer! sökord som gymnastikskor är givet men i detta ordet kommer du även visas på dansskor? det är lite komplicerat med du måste jobba med negativs sökord, i detta fallet -dans. Hör av dig så berättar vi mer.

Rapporter

Allt som händer på nätet är spårbart!

Genom bra rapporter kan du följa allt som händer, var du spenderar pengar och var det ger utdelning.

Utan en bra rapportering skjuter du från höften. Vi är experter på Analytics och har en rad verktyg för att ge dig bra rapporter för framtida sunda beslut.

Berätta om ditt projekt!

Vi är säkra på att vår passion kan hjälpa dig till en bättre närvaro på nätet.

Kom på en kaffe så berättar vi mer! eller så gör vi en digital analys och skickar på mail!

Så tycker andra

See all testimonials
Microsoft Dynamics NAV är ett integrerat och automatiserat affärssystem från Microsoft utvecklat för mindre och medelstora företag. Över 130 000 företag i mer än 40 länder förlitar sig på NAV varje dag för att utföra sina affärsprocesser. Du kan med andra ord tryggt implementera NAV som ert affärssystem för att driva och växa er verksamhet.
Brightcom
Wapro är ett företag som specialiserat sig på översvämningsskydd och reglering i VA-nätet. Med expansion i flera länder inser man fördelen med att synas digitalt och framförallt kunna mäta sina satsningar på nätet. Vi hjälper till med utbildning i Adwords & Analytics för att skapa mätbara resultat på nätet.
Wapro
E-RollUp Norden AB är ett renodlat e-handelsbolag med tillverkning och försäljning av portabel display. Företaget är både yngst och äldst då vi har haft produktion av RollUps och mässmaterial i olika former sedan 1997 med renodlad e-handel sedan 2007. Företaget verkar i Sverige men har försäljning till alla skandinaviska länder.
Alex Nerö
Fracklagret är ett renodlat e-handelsprojekt med försäljning i Sverige men expansion sker nu i övriga länder i norden. Fokus är som namnet antyder frackar och diverse tillbehör. I detta projekt jobbar vi som både senior bollplank samt diverse hands on justeringar i allt från Adwords till sociala medier.
Fracklagret
Circom är en lokal IT leverantör i södra Sverige med fokus på intelligenta kundlösningar. Circom anlitar oss som Advisor där vi stöttar i uppbyggandet av deras digitala strategi med fokus på hemsida och Facebook.
Circom
Professionell hjälp med mycket bra kunskap inom sitt område. Vi bedriver själva ingen direkt e-handel men har fått bra hjälp och tips med marknadsföring på webben och tips om förbättringar på webbsida m.m.. Kan varmt rekommendera Alex!
Marcus
Ägare Circom
Tusen Tack för er mycket proffsiga och värdefulla konsultation ang E-handel Känns väldigt bra att veta att man kan få förstklassig vägledning vid E-Handels uppstart, så man inte gör några dyrköpta misstag! Återkommer och kan med det varmaste rekommendera A-lex E-Handels konsultationer
Ulrika Segre
Edenryds-Gårdsbutik