Web Development Services

Social Media Marketing 

En effektiv social media strategi kan hjälpa dig att växa på nätet. Sociala medier är inte bara något privat längre, det är ett av de största kanalerna att nå och interagera med sina kunder.

Vi började själva annonsera i sociala medier för ett antal år sedan och kastat mycket pengar i sjön! Nu efter lång tid och mycket utbildning anser vi oss så duktiga att vi kan hjälpa dig att få mer Bang for your Buck. 

 

Faktum är att du i den digitala etern kan rikta dig till exakt den du vill, du behöver inte spendera dyra reklampengar på de som inte är intresserade av din produkt utan kan med stor precision rikta din reklam mot potentiella köpare. Jobbar du lite viralt kan du får enorm gratis spridning av ditt budskap. Dock bara för de som begriper!

Brand Monitoring

Att skapa sitt varumärke på nätet är lika viktigt som "in real life" men kräver en helt annan typ av kunskap. Vi hjälper dig att skapa ett digitalt fotavtryck på nätet.

Social Media Tävlingar

Facebook, Twitter eller Pinterest. Att skapa tävlingar och sociala engagemang är starka argument för att driva stora mängder trafik till din sajt eller ditt erbjudande, vet man vad man gör kan man få bra ROI för pengarna, annars skjuter man från höften.

Social Media Management

Vi sätter upp dina konton och utbildare er i det tekniska. Vi kan även jobba hands on med att hantera era kanaler.

Setup & Custom Profil Design

Vi kan skapa dina projekt från grunden om du tycker det verkar krångligt.

Allt från enkla hemsidor till komplexa e-handelsplattformar och alla sociala kanaler.

Kommentarer

Läs fler kommentarer