• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Services: Social Media Marketing

Web Development Services

Social Media Marketing 

En effektiv social media strategi kan hjälpa dig att växa på nätet. Sociala medier är inte bara något privat längre, det är ett av de största kanalerna att nå och interagera med sina kunder.

Vi började själva annonsera i sociala medier för ett antal år sedan och kastat mycket pengar i sjön! Nu efter lång tid och mycket utbildning anser vi oss så duktiga att vi kan hjälpa dig att få mer Bang for your Buck. 

 

Faktum är att du i den digitala etern kan rikta dig till exakt den du vill, du behöver inte spendera dyra reklampengar på de som inte är intresserade av din produkt utan kan med stor precision rikta din reklam mot potentiella köpare. Jobbar du lite viralt kan du får enorm gratis spridning av ditt budskap. Dock bara för de som begriper!

Brand Monitoring

Att skapa sitt varumärke på nätet är lika viktigt som "in real life" men kräver en helt annan typ av kunskap. Vi hjälper dig att skapa ett digitalt fotavtryck på nätet.

Social Media Tävlingar

Facebook, Twitter eller Pinterest. Att skapa tävlingar och sociala engagemang är starka argument för att driva stora mängder trafik till din sajt eller ditt erbjudande, vet man vad man gör kan man få bra ROI för pengarna, annars skjuter man från höften.

Social Media Management

Vi sätter upp dina konton och utbildare er i det tekniska. Vi kan även jobba hands on med att hantera era kanaler.

Setup & Custom Profil Design

Vi kan skapa dina projekt från grunden om du tycker det verkar krångligt.

Allt från enkla hemsidor till komplexa e-handelsplattformar och alla sociala kanaler.

Kommentarer

Läs fler kommentarer
Microsoft Dynamics NAV är ett integrerat och automatiserat affärssystem från Microsoft utvecklat för mindre och medelstora företag. Över 130 000 företag i mer än 40 länder förlitar sig på NAV varje dag för att utföra sina affärsprocesser. Du kan med andra ord tryggt implementera NAV som ert affärssystem för att driva och växa er verksamhet.
Brightcom
Wapro är ett företag som specialiserat sig på översvämningsskydd och reglering i VA-nätet. Med expansion i flera länder inser man fördelen med att synas digitalt och framförallt kunna mäta sina satsningar på nätet. Vi hjälper till med utbildning i Adwords & Analytics för att skapa mätbara resultat på nätet.
Wapro
E-RollUp Norden AB är ett renodlat e-handelsbolag med tillverkning och försäljning av portabel display. Företaget är både yngst och äldst då vi har haft produktion av RollUps och mässmaterial i olika former sedan 1997 med renodlad e-handel sedan 2007. Företaget verkar i Sverige men har försäljning till alla skandinaviska länder.
Alex Nerö
Fracklagret är ett renodlat e-handelsprojekt med försäljning i Sverige men expansion sker nu i övriga länder i norden. Fokus är som namnet antyder frackar och diverse tillbehör. I detta projekt jobbar vi som både senior bollplank samt diverse hands on justeringar i allt från Adwords till sociala medier.
Fracklagret
Circom är en lokal IT leverantör i södra Sverige med fokus på intelligenta kundlösningar. Circom anlitar oss som Advisor där vi stöttar i uppbyggandet av deras digitala strategi med fokus på hemsida och Facebook.
Circom
Professionell hjälp med mycket bra kunskap inom sitt område. Vi bedriver själva ingen direkt e-handel men har fått bra hjälp och tips med marknadsföring på webben och tips om förbättringar på webbsida m.m.. Kan varmt rekommendera Alex!
Marcus
Ägare Circom
Tusen Tack för er mycket proffsiga och värdefulla konsultation ang E-handel Känns väldigt bra att veta att man kan få förstklassig vägledning vid E-Handels uppstart, så man inte gör några dyrköpta misstag! Återkommer och kan med det varmaste rekommendera A-lex E-Handels konsultationer
Ulrika Segre
Edenryds-Gårdsbutik