Vi lovar att vi kan förbättra alla era digitala led!

Genom att på heltid jobbat med E-Handel och försäljning i den digitala etern anser vi oss vara riktiga seniorer i branschen. Till skillnad från alla konsulter som vet och kan allt så jobbar vi fysiskt med egen e-handel och har gjort sedan 2007.

Jobba med någon som vet!

 

Social Media Marketing

Sociala medier och du tänker på Facebook! Vill du slå bra o synas på nätet bör du förutom en genomtänkt Facebook strategi även ha koll på de andra kanalerna, Vi hjälper Er!

Sökoptimering 

Sökmotorerna med Google i spetsen blir smartare och smartare, de går inte att lura genom BlackHat och med tricks som fungerade förr. Bästa regeln är att skapa en intressant plattform som sökmotorerna gillar.

Avancerad webanalys

Fördelen med nätet är att allt är spårbart, allt går att följa för den som vet hur man gör! Med Analytics och andra verktyg följer vi utveckling av ert projekt och benchmarkar så klart mot era konkurrenter.

Email Marketing

Our custom Email Marketing services can help you save time and money.

Pay Per Click

Att betala för klick är helt naturligt men vad får ett klick kosta och vad genererar det?

Content Marketing

Allt handlar om intresse, om inte dina besökare gillar det de ser och läser är det ingen poäng att komma först! Allt handlar om kvalitativt innehåll för besökare såväl som sökmotorerna.

Vi förlitar oss på gammal hederlig kompetens

Efter tusentals timmar bakom skärmen har vi lärt oss hur nätet fungerar, detta sätter vi i sammanhang med din verksamhet för att få en digital strategi som ligger i linje med ert företags strategi.

Det hela är inte så svårt men kanske inte helt enkelt för den som inte vet!

Pågående eget E-Handelsprojekt

Läs fler referenser