• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Inner page: Services

Vi lovar att vi kan förbättra alla era digitala led!

Genom att på heltid jobbat med E-Handel och försäljning i den digitala etern anser vi oss vara riktiga seniorer i branschen. Till skillnad från alla konsulter som vet och kan allt så jobbar vi fysiskt med egen e-handel och har gjort sedan 2007.

Jobba med någon som vet!

 

Social Media Marketing

Sociala medier och du tänker på Facebook! Vill du slå bra o synas på nätet bör du förutom en genomtänkt Facebook strategi även ha koll på de andra kanalerna, Vi hjälper Er!

Sökoptimering 

Sökmotorerna med Google i spetsen blir smartare och smartare, de går inte att lura genom BlackHat och med tricks som fungerade förr. Bästa regeln är att skapa en intressant plattform som sökmotorerna gillar.

Avancerad webanalys

Fördelen med nätet är att allt är spårbart, allt går att följa för den som vet hur man gör! Med Analytics och andra verktyg följer vi utveckling av ert projekt och benchmarkar så klart mot era konkurrenter.

Email Marketing

Our custom Email Marketing services can help you save time and money.

Pay Per Click

Att betala för klick är helt naturligt men vad får ett klick kosta och vad genererar det?

Content Marketing

Allt handlar om intresse, om inte dina besökare gillar det de ser och läser är det ingen poäng att komma först! Allt handlar om kvalitativt innehåll för besökare såväl som sökmotorerna.

Vi förlitar oss på gammal hederlig kompetens

Efter tusentals timmar bakom skärmen har vi lärt oss hur nätet fungerar, detta sätter vi i sammanhang med din verksamhet för att få en digital strategi som ligger i linje med ert företags strategi.

Det hela är inte så svårt men kanske inte helt enkelt för den som inte vet!

Pågående eget E-Handelsprojekt

Läs fler referenser
Microsoft Dynamics NAV är ett integrerat och automatiserat affärssystem från Microsoft utvecklat för mindre och medelstora företag. Över 130 000 företag i mer än 40 länder förlitar sig på NAV varje dag för att utföra sina affärsprocesser. Du kan med andra ord tryggt implementera NAV som ert affärssystem för att driva och växa er verksamhet.
Brightcom
Wapro är ett företag som specialiserat sig på översvämningsskydd och reglering i VA-nätet. Med expansion i flera länder inser man fördelen med att synas digitalt och framförallt kunna mäta sina satsningar på nätet. Vi hjälper till med utbildning i Adwords & Analytics för att skapa mätbara resultat på nätet.
Wapro
E-RollUp Norden AB är ett renodlat e-handelsbolag med tillverkning och försäljning av portabel display. Företaget är både yngst och äldst då vi har haft produktion av RollUps och mässmaterial i olika former sedan 1997 med renodlad e-handel sedan 2007. Företaget verkar i Sverige men har försäljning till alla skandinaviska länder.
Alex Nerö
Fracklagret är ett renodlat e-handelsprojekt med försäljning i Sverige men expansion sker nu i övriga länder i norden. Fokus är som namnet antyder frackar och diverse tillbehör. I detta projekt jobbar vi som både senior bollplank samt diverse hands on justeringar i allt från Adwords till sociala medier.
Fracklagret
Circom är en lokal IT leverantör i södra Sverige med fokus på intelligenta kundlösningar. Circom anlitar oss som Advisor där vi stöttar i uppbyggandet av deras digitala strategi med fokus på hemsida och Facebook.
Circom
Professionell hjälp med mycket bra kunskap inom sitt område. Vi bedriver själva ingen direkt e-handel men har fått bra hjälp och tips med marknadsföring på webben och tips om förbättringar på webbsida m.m.. Kan varmt rekommendera Alex!
Marcus
Ägare Circom
Tusen Tack för er mycket proffsiga och värdefulla konsultation ang E-handel Känns väldigt bra att veta att man kan få förstklassig vägledning vid E-Handels uppstart, så man inte gör några dyrköpta misstag! Återkommer och kan med det varmaste rekommendera A-lex E-Handels konsultationer
Ulrika Segre
Edenryds-Gårdsbutik